Reglement

Vi skal spille mye sammen og det blir også fritid. Måltidene er en del av det sosiale miljøet vi skal lage sammen, så alle skal være tilstede fra begynnelsen av måltidene.

Svømmehallen er dessverre stengt for vedlikehold i 2022. (Det blir anledning til å bade i hotellets svømmebasseng til faste tider med foresatte som badevakter. )

Det er ikke tillatt for deltakere å forlate hotellområdet. Leggetider etter alder blir informert om ved kursstart. Hvis elever i forskjellig alder deler rom, gjelder leggetiden for de yngste elevene for hele rommet.

Deltakerne forplikter seg til å rette seg etter info på åpningsmøtet og under kurset om oppholdssteder, bading, leggetider, ro på rommet og i korridorer, ikke søtsaker og brus før middag, møte uthvilt og forberedt hver dag og almen god oppførsel. Eldre elever skal være gode forbilder for yngre.

Det er ikke tillatt å ta med spillkonsoll eller PC. Bruk av mobil/nettbrett skal unngås, men kan brukes inntil 1 timer per dag, når all undervisning og egenøving er gjennomført. Mobil/nettbrett skal være avslått etter leggetid.

RSS er etter norsk lov selvsagt alkoholfritt for deltakere under 18 år, og etter RSS sitt reglement alkoholfritt så lenge mindreårige deltakere er våken. Kurspersonale med ansvar for mindreårige uten foresatte til stede, skal avholde seg fra alkohol til enhver tid.

Brudd på reglement vil bli påtalt og ved alvorlige brudd vil elever utvises fra kurset.