30. juli-4. august 2023

Ringerike Sommersymfoni er en frivillig organisasjon som  siden 1997 har arrangert Sommermusikkskole med et høyt kunstnerisk nivå i et motiverende og utviklende miljø. I 2019 begynte vi å utvikle vår egen Festival med profesjonelle musikere og studenter, som tidligere har vært deltakere på Sommermusikkskolen.

Sommermusikkskolen 6-16 år

Ringerike Sommersymfoni (RSS) sin Sommermusikkskole er midt i blinken, både for deg som har musikken som hobby og  deg som øver mye og satser på musikken, og vil dele en morsom og arbeidsom uke med gamle og nye venner.

Fordypningstilbudet 17-19 år og Alumni

Fordypningstilbudet er for deg vil øve mye og satser på musikken, og ønsker utvikle deg sammen med andre motiverte deltakere.

Festivalen

Sommeren 2019 startet RSS utviklingen Festival. Norsk Musikkråd  ga støtte og Sparebankstiftelsen DNB ga prosjektstøtte 2020-2022. Festivalen er med profesjonelle musikere og Alumni-deltakere, musikkstudenter på internasjonalt nivå som er tidligere deltakere på Sommermusikkskolen. Deltakere fra Fordypningstilbudet deltar i Festivalorkesteret sammen med Alumni-deltakere og profesjonelle musikere.

Les mer om Festivalen her.

Historien

Siden oppstarten i 1997 har vi samlet mange barn og ungdom i et inspirerende og utviklende musikalsk fellesskap med fremragende musikere og pedagoger.

Sponsorer og økonomisk støtte

Ringerike Sommersymfoni mottar økonomisk støtte og frivillig innsats, for å gi elever profesjonell undervisning til lavest mulig pris.

Kontakt

Lurer du på noe om deltakelse på sommermusikkskolen, konserter, festivalarrangement eller annet? Ta kontakt på telefon eller e-post.

Klikk på lenken i overskriften.

Varsling om kritikkverdige forhold

Klikk på lenken i overskriften.

Kurssted

Sommermusikkskolen gjennomføres på Klækken hotell ved Hønefoss


Festivalen  har et varierende program med arrangementer ulike steder i nærområdet.