Liv Andersen, 

fiolin og daglig leder

Foto: Barratt Due musikkinstitutt

Liv Andersen  leder avdelingene for elever under 19 år ved Barratt Due musikkinstitutt , med Unge talenter, Musikk på Majorstuen skole, Instrumentalopplæringen og Musikklek. Liv er initiativtaker, grunnlegger og daglig leder for av Ringerike Sommersymfoni (tidligere "Klækkenkurset"), og underviser hver sommmer enkeltelever, samspill og teknikk. 

Liv har rektorutdanningen og utdanningsledelse fra Universitetet i Oslo. Hun har vært kulturskolerektor i Øvre Eiker kommune 1998-2014,  undervisningskonsulent i Bærum kulturskole 1996-1998, og rektor Hemsedal kulturskole 1995-1996. Fra 1990-1995 var hun frilans musiker i forskjellige profesjonelle orkestre i Norge.

Hun er utdannet fiolinpedagog og fiolinist ved Bergen Musikkonservatorium (nå: Griegakademiet ) og  Østlandets Musikkonservatorium (nå: Norges musikkhøgskole).

Undervisning av barn og unge på fiolin og i orkester har ligget hennes hjerte nærmest helt fra studietiden, og hun har undervist et stort antall elever parallelt med jobben som skoleleder.