Natallia Papova, akkompagnement

Foto: Barratt Due musikkinstitutt

Natallia Papova er ansatt som akkompagnatør ved Barratt Due musikkinstitutt. Hun har en mastergrad i soloutøving fra Norges musikkhøgskole i Oslo med Håvard Gimse, Einar Henning Smebye, Liv Glaser og Leif Ove Andsnes som lærere.  

I løpet av karrieren har Papova turnért og spilt konserter både som solist- og kammermusiker i en rekke land, blant annet i Norden, Kina og USA. Hun har opptrådt på arenaer som Oslo kammermusikkfestival, Festspillene i Bergen, Troldhaugen, Levende Klassisk, NRK radio og TV og Det Norske Operahuset. Hun har vaært solist med Oslos Universitetets- og Ålesund symfoniorkester. Musikere som Liv Glaser, Philippe Entremont, Frank Levi, Jiri Hlinka, Robert Levin, Malcolm Bilson (hammerklaver) og Bart von Oort (hammerklaver) har vært viktige mentorer og inspiratorer gjennom mesterklasser og festivaler. 


Natallia Papova er vinner av førsteprisen i pianokonkurransen på Musikkakademiet i Minsk (2003) og var finalist i konkurransene til ConocoPhilips (NMH) og INTROklassisk til Rikskonsertene. Hun har også mottatt flere priser som kammermusiker.