Nyheter

17. juli 2021: SMITTEVERN OG PCR-test

Deltakere, foresatte/familie som bor på hotellet og lærere skal fremvise enten grønt koronapass eller negativ PCR-test ved ankomst.

Ringerike Sommersymfoni (RSS) 2021 nærmer seg, og vi er glade for å få lov til å arrangere sommerskole for 25. år på rad, på tross av pågående pandemi. RSS arrangeres med smitteverntiltak som i fjor, og i tillegg vil vi gjøre det vi kan for å unngå smitte ved ankomsten:


  • Deltakere, foresatte/familie som bor på hotellet og lærere skal fremvise enten grønt koronapass, eller negativt resultat av PCR-test tatt i hjemkommune innen 72 timer før ankomst.*


  • Elevene er delt i 5 korhorter som er elevens orkester. Orkestrene spiller sammen, spiser sammen og har fritid sammen. Vi er 115 deltakere, så det er mange å ha det gøy sammen med, selv om vi må dele oss.


* Ved bestilling av PCR-test kan det, hvis nødvendig, oppgis deltagelse på arrangement/sommerskole for barn som årsak til behov for test. Nedenfor er lenker til gratis PCR-test i større kommuner. Lignende tilbud finnes i de fleste kommuner/nabokommuner. Til orientering er det greit at dere vet at deltakere ved Valdres Sommersymfoni gjennomførte samme type testing.


Alle deltakere skal følge smitteverntiltak fra fhi.no, kommuneoverlegen i Hønefoss, Klækken hotell og RSS. Les mer om RSS smittevern her:Lenker til gratis PCR-test i større kommuner:


Oslo

https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/testing-og-provesvar/


Drammen

https://www.helseboka.app/booking/staff/225916


Sandnes (Stavanger)

https://www.sandnes.kommune.no/aktuelt/gratis-hurtigtest-pa-sandnes-stadion/


Bergen

https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus/sykdom-testing-og-karantene/testing-symptomer-og-legehjelp-ved-koronavirus

10. januar 2021: RSS arrangeres 1.-6. august 2021 og søknadsskjema åpner 16. januar .


27. juli 2020: KONSERTPROGRAM

Klikk her for konsertprogram


15. mai 2020: SMITTEVERNTILTAK - OPPDATERES LØPENDE

  • Kun plass til én foresatt per deltaker under 12 år.

  • Søsken som ikke spiller kan ikke være til stede.


8. mai 2020: STØTTE FRA SPAREBANKSTIFTELSEN DNB TIL MINIFESTIVAL 2020-2022

Ringerike Sommersymfoni Festival får støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, for å gradvis bygge opp mini-festival i 2020-2022.


7. mai 2020: SMITTEVERN

Kjære alle deltakere på Ringerike Sommersymfoni.

Med de nye reglene for å hindre smitte av korona, ser vi at det blir mulig å ha sommermusikkskole også i år.

Vi kommer til å tilpasse opplegget, slik at myndighetenes smittevernråd blir fulgt og slik at vi kan gledes over musikken sammen på en trygg måte. Noen endringer kommer til å skje; det blir faste grupper som har sine lærere, det blir mindre kontakt på tvers av orkestrene og det blir faste plasser til måltider og pauser. Vi har kontakt med kommuneoverlegen som er smittevernansvarlig i Ringerike kommune og med Klækken hotell, og vi vil ha en egen smittevernansvarlig som følger opp at alle pålegg og råd blir fulgt.

Vi lager egne konkrete planer som følger Norsk Musikkråds Smittevern for musikkøvelser, som er godkjent av Helsedirektoratet,

Om kort tid vil vi sende ut faktura for deltakeravgift og noter til orkestrene.

Lurer du på noe rundt hvordan vi gjennomfører, ta kontakt med på epost@ringerikesommersymfoni.no